Nu al mooie opkomst NK Banaanvaren

img

Nu al mooie opkomst NK Banaanvaren

Iets later dan eigenlijk gepland zijn de inschrijfbevestigingen naar alle teams verstuurd. Al snel bleken alsnog twee teams af te vallen i.v.m. blessures en een dubbele boeking. Maar gelukkig zijn er afgelopen twee dagen ook weer 4 teams aangemeld. Op dit moment staan er 19 teams ingeschreven van minimaal 8 en maximaal 10 deelnemers per team. Het is nu dus al een mooie opkomst te worden.

Naast de deelnemers zijn er ook nog enkele teams die hebben aangeven om supporters mee te nemen die wel mee doen aan de lunch en de BBQ. Je moet natuurlijk wel goed voor je supporters zorgen want die heb je nog heel hard nodig :). Heb je al ingeschreven met je team maar wil je ook nog team gasten/ supporters aanmelden dan kan dat door een mailtje te sturen naar contact@markvanalphen.nl, of door dit door te geven aan Joost Harbers bij De Uitvliet als je toch aan het trainen bent ;). Heb je nog niet ingeschreven maar wil je nog wel mee doen, dan kun je nog inschrijven tot 1 september.

Wil je gewoon lans komen om het evenement te aanschouwen dan is dat uiteraard ook gewoon mogelijk. Campingpark Het groene Eiland heeft voor die dag de entree gratis gemaakt en er is voldoende parkeer gelegenheid, maar uiteraard is op de fiets komen en met gezamenlijk vervoer het beste. Als toeschouwer is het niet mogelijk om deel te nemen aan de BBQ, maar je hoeft niet om te komen van de honger want de camping cafetaria, direct gelegen aan het evenement is ook gewoon geopend.

Laten we hopen dat het mooi weer wordt, zo niet dan blijft het nog steeds een spetterend evenement met voldoende overdekte en verwarmde plaatsen. Het NK Banaanvaren valt niet zomaar in het water ;).

Leave a Reply

CAPTCHA
Deze vraag dient om te testen of u een menselijke bezoeker bent en om geautomatiseerde spam-inzendingen te voorkomen.

Bedankt