Nog een paar uurtjes en dan gaat het meest spetterende evenement van het jaar van start

Nog een paar uurtjes...

img

Nog een paar uurtjes...

We zijn er bijna klaar voor, de laatste voorbereidingen zoals het schrijven van dit nieuwsbericht zijn in de afrondende fase. Het weer is, nou ja hoe laten we dat netjes zeggen... "naarrr", dat is dan ook meteen alles over het weer voor nu.

 

Dagindeling:
Morgen vroeg om half 10 gaan we starten met 25 teams, waar we voorkort nog 33 teams hadden en zelf op een nieuw record afstevenden, bleven er teams annuleren. Ook met 25 teams zijn wij nog zeer tevreden en hebben wij er alle vertrouwen in dat het een super mooie dag gaat worden. Wij verwachten rond 5 uur/ half 6 de laatste runs te varen waarna de BBQ van start zal gaan om de inmiddels hongerige magen te vullen. De prijsuitreiking zal rond 6 uur/ half 7 zijn en dan zullen onze inmiddels "vaste DJ's" het dak er af laten knallen.

 

Bezoekers:
Uiteraard is het publiek van harte welkom om het evenement te komen aanschouwen, wij zijn te vinden op Campingpark het Groene Eiland te Appeltern. De entree is gratis en als je voorbij de slagbomen bent is het nog 100m rechtdoor, je kunt het niet missen. Er zijn vele parkeerplaatsen, maar als je uit de buurt komt raden we je toch aan om met de fiets te komen. Wil je met het openbaar vervoer naar het NK Banaanvaren komen? Dat is heel nobel, helaas ga je daarmee niet in Appeltern geraken.

 

Prijsvraag:
Wil je op een heel eenvoudige manier een tegoedbon van € 100,- van Waterskischool De Uitvliet winnen? Doe dan mee met de prijsvraag en raad hoeveel suiker banaantjes er in de flessen zitten. Probeer het een keer, het is gratis.

 

NK Banaanvaren App:
Waar we voorheen op de oude lokatie tijdens het event de scores nog op een scherm toonden, is dit de afgelopen 2 jaar wat minder soepel verlopen. Tot nu dan. We hebben een App voor Android en voor iOS (iPhone & iPad) waarmee je gedurende de dag op de hoogte kunt blijven van de scores per discipline en de overall scores. Tevens geven wij per discipline wat extra informatie over hoe de discipline wordt beoordeeld en wat de huidige record tijden zijn. Zoek in de Apple store en in de Google Play store naar de app "NK Banaanvaren" of klik op onderstaande links:

 

  • iOS (iPhone & iPad): http://itunes.com/apps/nkbanaanvaren
  • Android (v.a. versie 4.2.2): https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.nkbanaanvaren.appv1

Leave a Reply

CAPTCHA
Deze vraag dient om te testen of u een menselijke bezoeker bent en om geautomatiseerde spam-inzendingen te voorkomen.

Bedankt