Inschrijving NK Banaanvaren 2018 is geopend

img

Inschrijving NK Banaanvaren 2018 is geopend

De inschrijving voor de 10e editie van het NK Banaanvaren is weer geopend. Het evenement zal dit jaar plaats vinden op zaterdag 1 september, maar uiteraard kun je net als voorgaande jaren ook nu weer een heel weekend in Appeltern bivakeren. Aangezien het de afgelopen 2 jaar zo vlekkeloos is verlopen wat betreft planning gaan we het maximum aantal teams dat zich in kan schrijven voor dit jaar verhogen naar 36. Dat dit een jubileum editie is dat gaan jullie merken, hoe...? Dat laten we nog even in het midden (lees... zijn  we ook nog niet helemaal uit, suggesties zijn welkom), maar we gaan er nog een groter feest van maken dan de voorgaande jaren.

 

Ook willen we jullie nog meer aan het trainen hebben zodat de wedstrijd op de dag zelf ook heel spannend wordt om naar te kijken. Daarom geven wij alle teams die voor 1 mei inschrijven en betalen een gratis training cadeau. Deze gratis training dien je dan uiterlijk op 30 juni met je team te komen verzilveren.

 

Ook als je op dit moment nog geen heel team compleet hebt, maar je wilt zeker mee doen raden we je aan om je alvast in te schrijven want... VOL = VOL. Meer dan 36 teams durven wij wat betreft planning echt niet aan.

 

DIRECT INSCHRIJVEN

Leave a Reply

CAPTCHA
Deze vraag dient om te testen of u een menselijke bezoeker bent en om geautomatiseerde spam-inzendingen te voorkomen.

Bedankt