De laatste voorbereidingen

img

De laatste voorbereidingen

Het zijn de spreekwoordelijke laatste loodjes, alleen klinkt dat een beetje negatief terwijl het hartstikke leuk is om te doen we er echt heel veel zin in hebben.

We hebben uiteindelijk 27 teams met in totaal zo'n 255 deelnemers en gasten. Daar komen nog een stuk of 20 vrijwilligers bij die we nu al zeer dankbaar zijn voor alle inspanningen die ze gaan verrichten, dat gaat aanpoten worden voor ze :). Hopelijk komen er ook nog veel mensen kijken want het is echt leuk om te zien voor zowel jong als oud.

Alle teams zijn middels een nieuwsbrief op de hoogte gesteld, bent u benieuwd wat men heeft ontvangen? Lees het zelf... Er is zelfs een team uit Duitsland aanwezig. We hebben al langer ambities om met de sport banaanvaren, in de door ons bedachte vorm, over de grenzen te gaan. Nu is de eerste stap in elk geval gemaakt :).

De teams kunnen tot vrijdag avond trainen, iets dat geen overbodige luxe is als je kans wilt maken op de titel: Nederlands Kampioen Banaanvaren en ben nou eerlijk, wie wil die titel niet voor een jaar hebben? Traditioneel wordt de vrijdagavond heel fanatiek getraind en dat zal nu niet anders zijn, een aantal teams slaan vrijdag avond hun kamp al op aan het wedstrijd terrein. Een mooie gelegenheid om er een kleine pre-party van te maken :).

De zaterdag gaat er globaal als volgt uit zien:

08:30 uur - 09:15 uur inschrijven
09:30 uur - 09:45 uur captainsmeeting
10:00 uur Aanvang eerste runs
12:00 uur De lunchpakketten kunnen vanaf nu worden afgehaald
17:30 uur Vanaf nu kunnen de eerste teams starten met de BBQ
19:00 uur Prijsuitreiking en aansluitend feestavond
23:00 uur Einde feestavond met DJ, je hoeft nog niet naar huis, we kunnen verder gaan in de kantine.

 

We hopen jullie zaterdag te zien.

Leave a Reply

CAPTCHA
Deze vraag dient om te testen of u een menselijke bezoeker bent en om geautomatiseerde spam-inzendingen te voorkomen.

Bedankt