20 teams, trainen, bananadating, tijdschema en oproep

img

20 teams, trainen, bananadating, tijdschema en oproep

Afgelopen week werd ik er pas aan herinnert dat het laatste nieuwsbericht op deze website nog dateert van 2014, dat is uiteraard niet de bedoeling, dank je W. voor de reminder. Helaas is het zo dat het NK Banaanvaren nog net niet lucratief genoeg is om van te kunnen bestaan en moet ik dus leven van een hele drukke baan naast het NK Banaanvaren. Genoeg smoesjes, nu het echte nieuws...

 

Bijna 20 teams

Het aantal teams dat deel neemt, neemt gestaag toe. We zitten nu op ongeveer 20 teams waar we er rond de 30 voor ogen hebben. Als we bekijken hoe het verloop van de inschrijvingen voorgaande jaren is gegaan dan zullen we zelfs mensen teleur moeten stellen. Wil je nog deelnemen...? Wij kunnen in elk geval geen reden bedenken waarom je niet mee wilt doen, dan moet je niet te lang wachten.

 

Trainen, trainen en nog eens trainen

Een heel aantal teams zijn al fanatiek aan het trainen, de temperatuur van het water is heel aangenaam. Uiteraard moet je er altijd even "in komen", maar daarna is het echt heel prettig, laat dat in elk geval geen reden zijn om niet te gaan trainen. Ook als je niet met het voltallige team kunt trainen, kom dan in elk geval trainen met de mensen die wel kunnen en neem eventueel een introducee mee (pst..., deze mag dan ook wel voor het gereduceerde tarief hoor). Vanaf 6 personen kun je al prima trainen, ook al is 8 uiteraard beter.

 

Bananadating

Kun je niet genoeg mensen enthousiast krijgen om met jou te gaan banaanvaren zodat je eigenlijk niet in kunt schrijven? Meld het ons via contact@nkbanaanvaren.nl en wij gaan proberen je te matchen met andere mensen in dezelfde situatie. Uiteraard hoef je pas definitief in te schrijven als het klikt en je een compleet team hebt, ook andere zaken omtrent de inschrijving kunnen wij in begeleiden. Bananadating is nu nog een experiment en daarom houden wij hiervoor in elk geval 3 plaatsen voor beschikbaar bovenop de 30 die ik eerder noemde.

 

Tijdschema

De meeste vragen die wij krijgen hebben te maken met de tijdstippen, hoe laat begint het en hoe laat is het afgelopen. Waterskischool de Uitvliet is sinds 3 seizoenen gehuisvest op campingpark Het Groene Eiland, dit betekent dat je er zelfs een hele week kunt blijven of langer. Wij hebben een speciaal camping tarief van €10,- per tent per nacht*, dit is voor de nacht van vrijdag op zaterdag en/ of zaterdag op zondag. Wij starten naar verwachting op zaterdag om 09:30 uur met varen, wij verwachten jullie dan minimaal 1 uur van tevoren op de camping. We proberen de prijsuitreiking rond 18:30 uur te doen. Hierbij zijn we afhankelijk van heel veel factoren, of we dit ook gaan halen. De aansluitende feestavond eindigt om 23:00 uur waarna je eventueel nog door kunt feesten in "Het Groene Hart", de camping kantine. Wil je maximaal genieten van dit evenement, dan blijf je 2 nachten slapen ;).

 

Oproep om beeldmateriaal

Waar vorig jaar Joyce van Studio Fabriek de gehele dag foto's heeft gemaakt, kon ze er 's avonds niet bij zijn. Zelf hebben we verzuimt om 'savonds nog foto's te maken en zijn we benieuwd of er nog mensen zijn die dit wel hebben gedaan. Heb je nog beeldmateriaal van de feestavond of andere beelden die je met ons wilt delen, en wij mogen deze dan ook gebruiken voor promotionele doeleinden, dan kun je contact opnemen via contact@nkbanaanvaren.nl. Wij beloven niet dat we deze dan ook plaatsen of gebruiken, maar indien dit wel het geval is zullen we jouw naam er bij vermelden.

 

Binnenkort meer nieuws... (dit keer echt)

* Vermelde prijs is voor tenten van klein en gemiddeld formaat. Grote tenten, vouwwagens, caravans, campers en bungalows huren is allemaal in overleg mogelijk.

Leave a Reply

CAPTCHA
Deze vraag dient om te testen of u een menselijke bezoeker bent en om geautomatiseerde spam-inzendingen te voorkomen.

Bedankt