20 teams is een feit en weercijfer 8

img

20 teams is een feit en weercijfer 8

Vandaag heeft team nummer 20 zich ingeschreven, hiermee komt het totaal op een kleine 200 deelnemers en teamgasten. Ook is het aantal mensen dat dit jaar zal blijven overnachten hoger en dan ooit tevoren.

Zoals de verwachtingen er nu uit zien zullen de deelnemers het niet koud hebben. De vrijdag waarop een heel aantal teams al aanwezig zullen zijn krijgt van weeronline.nl weercijfer 9 en ook op de dag van het evenement krijgt het weer een ruime voldoende (8).

De voorbereidingen zijn nog in volle gang en ook voor ons begint het steeds meer vorm te krijgen. De boeien voor de afbakening van The Dropzone zijn aangeschaft en ook de bekers en medailles zijn in huis. De inschrijvingen en administraties van alle teams loopt nog op schema, ook al zijn er nog een paar teams die moeten betalen, maar we hebben er vertrouwen in dat dat ook goed gaat komen :).

Wat win je als Nederlands Kampioen Banaanvaren?
Buiten dat je als team een jaar lang de titel Nederlands Kampioen Banaanvaren mag noemen, iets dat natuurlijk met geen enkele andere prijs te vergelijken is. Wint de overall-winnaar van het komende NK Banaanvaren een gratis deelname met het gehele team voor editie 7, op 5 september 2015. Ook voor de tweede en derde plaats hebben we weer leuke prijzen.

Leave a Reply

CAPTCHA
Deze vraag dient om te testen of u een menselijke bezoeker bent en om geautomatiseerde spam-inzendingen te voorkomen.

Bedankt