Het laatste nieuws over het NK Banaanvaren

Nieuws

Nieuws

img

Inschrijving NK Banaanvaren 2018 is geopend

De inschrijving voor de 10e editie van het NK Banaanvaren is weer geopend. Het evenement zal dit jaar plaats vinden op zaterdag 1 september, maar uiteraard kun je net als voorgaande jaren ook nu weer een heel weekend in Appeltern bivakeren. Aangezien het de afgelopen 2 jaar zo vlekkeloos is verlopen wat betreft planning gaan we het maximum aantal teams dat zich in kan schrijven voor dit jaar verhogen naar 36. Dat dit een jubileum editie is dat gaan jullie merken, hoe...? Dat laten we nog even in het midden (lees...

Read more
img

NK Banaanvaren troon

Zoals in de vorige nieuwsbrief aangekondigd hebben we 1 NK Banaanvaren troon die we beschikbaar stellen voor een geheel team. De troon bestaat uit een ster tent en een opblaas bank. Nog niet eerder heeft een team er zo comfortabel bij gezeten.

Hoe kun je de troon verdienen?

Read more
img
img

Terugblik NK Banaanvaren 2015

We kijken terug op een hele mooie dag, met name het weer is veelbesproken en eigenlijk het enige echte minpunt. Uiteindelijk hebben 25 teams gestreden om de titel "Nederlands Kampioen Banaanvaren".
Niet geheel verassend ging ook dit jaar weer de titel met de bijbehorende troffee en medailes mee naar Uden met het team Guerilla's, maar dit jaar moeten ze de titel nu delen met het SMS BAN AAN uit dezelfde woonplaats. De volledige lijst met eindstanden staat onderaan dit bericht.

 

Read more
img

Nog een paar uurtjes...

We zijn er bijna klaar voor, de laatste voorbereidingen zoals het schrijven van dit nieuwsbericht zijn in de afrondende fase. Het weer is, nou ja hoe laten we dat netjes zeggen... "naarrr", dat is dan ook meteen alles over het weer voor nu.

 

Read more

Bedankt