Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar gekomen, schrijf je nog lastminute in voor de 11e editie van het NK Banaanvaren.

Schrijf je in voor het NK Banaanvaren

Leuk dat je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan het NK Banaanvaren :). Een team bestaat uit minimaal 8 personen, maar je mag tot in totaal 10 personen inschrijven om mee te varen op de banaan omdat je dan ook tactisch kunt wisselen. Toeschouwers en fans zijn uiteraard van harte welkom, ook om bijvoorbeeld te blijven overnachten en/ of deel te nemen aan de lunch en BBQ. Het formulier om in te schrijven vindt je hiernaast (of hier onder op mobiel). Weet je nu nog niet zeker of je wel of niet al aan de 8 personen komt, schrijf toch alvast in en geef dit aan bij de opmerkingen. Nadat je bent ingeschreven ontvang je een e-mail met verdere instructies.

 

Wat zit er bij de inschrijving inbegrepen?
2x banaan op z'n kop | 2x rondje banaan | 2x commandorun | 1x slalom run | 1x reverdes slalom run | 1x dropzone | Feestavond

 

Optioneel zijn ook nog:
Camping | Lunch & BBQ

 

Zie hieronder de lijst met alle tarieven.

 

* Let op! Het inschrijfformulier gaat niet automatisch "op slot" als we het maximum aantal van 36 teams hebben bereikt. Je inschrijving is pas definitief als je een persoonlijk bericht krijgt, dit is niet het automatisch antwoord na invullen van dit formulier.

Prijslijst

NK Banaanvaren basis
€360,00Per team

Basisbedrag voor inschrijving, dit is het inschrijfgeld voor 8 personen.

Extra deelnemer
€45,00Per persoon

Per team mogen er maximaal 2 extra/ reserve deelnemers inschrijven.

Barbecue + lunch voor deelnemers
€14,50Per persoon

Gereduceerd tarief voor de barbecue + lunch voor deelnemers. Minimum aantal personen barbecue (inclusief supporters) is 8.

Lunch voor deelnemers
€4,50Per persoon

Lunch voor de deelnemers, maximaal 10 per team

Barbecue voor deelnemers
€10,00Per persoon

Gereduceerd tarief voor enkel de barbecue voor deelnemers. Minimum aantal personen barbecue (inclusief supporters) is 8.

Lunch + barbecue voor supporters
€22,50Per persoon

Combi deal, voor een ieder die het vooraf bij ons besteld. Minimum aantal personen barbecue (inclusief deelnemers) is 8.

Lunch voor supporters
€7,50Per persoon

Voor een ieder die het vooraf bij ons besteld.

Barbecue voor supporters
€17,50Per persoon

Voor een ieder die het vooraf bij ons besteld. Minimum aantal personen barbecue (inclusief deelnemers) is 8.

Banaanvaren training
€10,00Per persoon

Normaal trainingstarief; voor de teams die zich nog niet hebben ingeschreven. Alle disciplines worden achter elkaar uitgevoerd. Er worden door ons geen scores of tijden bijgehouden.

Banaanvaren training (gereduceerd)
€7,50Per persoon

Gereduceerde trainingstarief; voor de teams die zich hebben ingeschreven en het basisbedrag hebben voldaan. Alle disciplines worden achter elkaar uitgevoerd. Er worden door ons geen scores of tijden bijgehouden.

Overnachting
€12,50Per tent per nacht

Er zijn vele plaatsen direct aan het water beschikbaar. De plaatsen zijn te reserveren via Camping Park Het Groene Eiland: http://www.hetgroeneeiland.nl/contact

Bedankt